Welkom op de website van Scouting de Brimzen uit Buitenpost.
Nieuws
10 juni 2020 Weer gewone opkomsten Nadat een paar weken de opkomsten niet bij het clubhuis konden worden gehouden, mogen we nu eindelijk weer los! Eerst alleen buiten, maar sinds begin juni mogen we ook weer in het clubhuis. Dan kunnen nog mooi een paar weken naar Scouting als voorbereiding op de zomerkampen die nu ook weer door mogen gaan.
Geplaatst door: melle
18 april 2020 Online Sint Joris Zaterdag 25 april gaan we het Sint Jorisfeest vieren. Maar omdat we niet samen rond het kampvuur kunnen zitten, gaan we dat online doen. Iedereen heeft vandaag thuis een Sint Joris-thuispakket gekregen, waarmee je thuis helemaal in de Sint Joris-sferen kunt komen.
Geplaatst door: melle
23 maart 2020 Even geen opkomsten Helaas de komende tijd even geen opkomsten. Dat betekent niet dat we helemaal stilzitten. De speltakleiding is intussen druk bezig met het bedenken van online activiteiten, zodat iedereen thuis nog nog het scoutingspel kan spelen.
Geplaatst door: melle
11 februari 2020 Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2020 Hoera! De Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2020 is van start. 🛒 Van 10 februari tot en met 5 april 2020 kun je weer sponsorgeld sparen voor de Brimzen! Hoe? Haal je boodschappen bij de Poiesz en gooi de verkregen munten in de koker van Brimzen bij Poiesz Buitenpost. Je mag ze ook op het clubhuis in de koker stoppen. Gooien wij het in de koker in de Poi. Simpel toch? 👍
Geplaatst door: melle
23 november 2019 Nachthike Zaterdag 30 november is de nachthike voor senior scouts, explorers en fanatieke ouders. Succes allemaal!
Geplaatst door: melle
volgende berichten