Welkom op de website van Scouting de Brimzen uit Buitenpost.
Nieuws
28 januari 2018 Foto's Boerenkoolfuif Tijdens de Boerenkoolfuif zijn veel foto's gemaakt. Algemene foto's en de groepsfoto's bij de ingang.
Geplaatst door: melle
15 januari 2018 Inschrijving Boerenkoolfuif verlengd Wegens groot succes hebben we de inschrijving van de Boerenkoolfuif met een week verlengd! Dus had je je nog niet opgegeven, maar wil je desondanks het feest niet missen, geef je dan alsnog op via deze link
Geplaatst door: melle
31 december 2017 Boerenkoolfuif 2018 In 2018 staat er weer een echte ouderwetse Boerenkoolfuif op het programma. De Boerenkoolfuif is dit jaar op 27 januari in zalencentrum "De Colle" in Kollum. In de uitnodiging vind je alle informatie en de link waar je je kunt opgeven. We hopen jullie allemaal te zien op 27 januari in de Colle!
Geplaatst door: melle
27 december 2017 Een avontuurlijk 2018 gewenst!
Geplaatst door: melle
01 november 2017 Nachthike 25 nov. Geef je nu op voor de nachthike van 25 november. Eerst oefenen met de hiketechnieken? Dat kan! Zaterdagavond 4 november is er, net als vorig jaar, een avond voor alle ouders om de verschillende hiketechnieken onder de knie te krijgen! Check voor meer info de laatste Brimzenpost.
Geplaatst door: melle
volgende berichten