Welkom op de website van Scouting de Brimzen uit Buitenpost.
Nieuws
14 oktober 2020 JOTA Er waren grote plannen om van de JOTA dit jaar weer een mooi spektakel te maken. Helaas gooien de recente coronamaatregelen roet in het eten en hebben we veel programma-onderdelen moeten schrappen. Over het precieze programma wordt nog druk nagedacht, maar er zullen geen gezamenlijke activiteiten zijn en het overvliegen van de toren is ook afgeblazen.
Geplaatst door: melle
06 september 2020 Een nieuw seizoen Scouting is weer begonnen! Een nieuw seizoen met nieuwe uitdagingen en leuke activiteiten. We hebben er weer zin in!
Geplaatst door: melle
21 juli 2020 Zomervakantie De reguliere opkomsten liggen even stil vanwege de vakantie. Maar gelukkig zijn er de zomerkampen!
Geplaatst door: melle
10 juni 2020 Weer gewone opkomsten Nadat een paar weken de opkomsten niet bij het clubhuis konden worden gehouden, mogen we nu eindelijk weer los! Eerst alleen buiten, maar sinds begin juni mogen we ook weer in het clubhuis. Dan kunnen nog mooi een paar weken naar Scouting als voorbereiding op de zomerkampen die nu ook weer door mogen gaan.
Geplaatst door: melle
18 april 2020 Online Sint Joris Zaterdag 25 april gaan we het Sint Jorisfeest vieren. Maar omdat we niet samen rond het kampvuur kunnen zitten, gaan we dat online doen. Iedereen heeft vandaag thuis een Sint Joris-thuispakket gekregen, waarmee je thuis helemaal in de Sint Joris-sferen kunt komen.
Geplaatst door: melle
volgende berichten