Welkom op de website van Scouting de Brimzen uit Buitenpost.
de Brimzen

Scouting de Brimzen is opgericht in 1986. Wij bieden activiteiten aan voor kinderen vanaf 6 jaar. De groep heeft ongeveer 125 leden, die onderverdeeld zijn over zeven leeftijdsgroepen, de zogenaamde speltakken. Er zijn ongeveer 25 vrijwilligers die zich elke week weer inzetten voor het programma, het gebouw, of bestuurlijk achter de schermen.

Pionieren

Bij de Brimzen ligt de nadruk bij de activiteiten vooral op buiten zijn en samenwerken. Er wordt aandacht besteed aan technieken, zoals pionieren (bouwwerken knopen van hout en touw), tochten lopen, vuurtje stoken en kamperen.

meer...

Het laatste nieuws
14 oktober 2020 JOTA Er waren grote plannen om van de JOTA dit jaar weer een mooi spektakel te maken. Helaas gooien de recente coronamaatregelen roet in het eten en hebben we veel programma-onderdelen moeten schrappen. Over het precieze programma wordt nog druk nagedacht, maar er zullen geen gezamenlijke activiteiten zijn en het overvliegen van de toren is ook afgeblazen.
Geplaatst door: melle
Meer nieuws
Sponsoring

Koopt u wel eens online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst SponsorKliks te bezoeken! Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt, maar gaat er een commissie naar Scouting de Brimzen. U sponsort dus gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Poll
Het leukst aan scouting vind ik
vuur maken
zomerkamp
(nacht)hike
spelletjes
knutselen
pionieren
iets anders


Resultaten